MBS is an international School for Business and Management Studies

Copyright © 2013-2017 All rights reserved. Studievoorwaarden

Correspondentieadres

Bijlmerdreef 1092

1103 JT Amsterdam Zuidoost

E-mail: mail@sobm.nl

Volg ons op social media

Print
Home Over ons Student Opleidingen Research Training Gallery Events

Bezoekkantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Telefoon 084 0036293


MBO

MBS

Vacatures


Trainers / freelance docenten (v/m)

Algemene informatie

Studeren en werken in de mooiste stad van Nederland, wie wil dat nou niet? Wij van MBS Business School in Amsterdam leiden op voor (erkende) diploma’s van derden zodat de deelnemer de kansen kan verbreden op de (internationale) arbeidsmarkt. De cursussen en opleidingen zijn allen vakinhoudelijk en praktijkgericht waarbij de kwaliteitsaspecten kennis, inzicht, vaardigheden en attitude aan bod komen. Examens voor de erkende diploma’s op Mbo en Hbo niveau worden onder andere afgelegd bij de Nederlandse Associatie van Examinering.

Voor de opleidingslocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar trainers / freelance docenten voor de cursussen op

Mbo niveau: medewerker personeelszaken, Nemas ® Basiskennis Management, NIMA Sales A, Ondernemerschap, Commercieel Ondernemer en NIMA Basiskennis Marketing.

Hbo niveau: Nemas ® HRM, Nemas ® Advanced Management, Nemas ® Middle Management, NIMA Sales B (accountmanager en verkoopleider), iEXA en BIV.

Functie inhoud

Als trainer/docent bent u in de eerste plaats verantwoordelijk voor de overdracht van de kwaliteitsaspecten van het trainingsaanbod van MBS. U geeft zelf de trainingen en workshops en coördineert de inzet van de deelnemers. U onderhoudt op regelmatige basis contacten met de andere docenten en het management. U helpt mee de visie en missie van MBS verder gestalte te geven en levert een proactieve bijdrage aan het ontwikkelen van overdraagbare kennis en nieuwe trainingsproducten.

Wij vragen inspirerende trainers / freelance docenten


Wij bieden

Voor alle opleidingsniveaus hebben wij een vast bedrag per uur aan kostenvergoeding.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u bellen naar de docentenadministratie op telefoonnummer 084 0036293 of stuur een email naar info@sobm.nl. Voor informatie over de inhoud van de cursussen kunt u onze website www.sobm.nl raadplegen.

Sollicitaties

Uw sollicitatie met CV kunt u sturen naar MBS Business School.

Adres: Bijlmerdreef 1092, 1103 JT Amsterdam.

Ook kunt u ervoor kiezen om per e-mail u sollicitatiebescheiden sturen naar: sobm@outlook.com.

Procedure

Na ontvangst van uw sollicitatiebrief en CV volgt, indien wij uit uw motivatie aanknopingspunten vinden, een specifiek intakeformulier docenten en trainers waarin u onder andere kunt aangeven uw inzetbaarheid.

Nadat wij het ingevulde intakeformulier hebben ontvangen volgt een telefoongesprek met een van onze medewerkers. Na dit gesprek kan een assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Dit bestaat uit het geven van een proefles op één van onze leslocaties. Bij deze proefles is aanwezig het management en een aantal medesollicitant. Na deze assessment krijgt u binnen vijf werkdagen bericht of u bent aangenomen als trainer / freelance docent. Hierna volgt het tekenen van een raamovereenkomst (modelovereenkomst belastingdienst).

De MBS Business School voert een diversiteitbeleid. Dit houdt in dat wij er naar streeft dat haar docentenbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Nederland.


Visie: MBS Business School (MBS) inspireert studenten en zorgt voor een betere wereld door middel van onderzoek en onderwijs over business en management.

Missie: MBS bouwt aan een levendige en ondersteunende gemeenschap van wetenschappers door sterke uitbreiding van de mogelijkheden om verbinding te maken en ideeën te onderzoeken. Zinvolle ontwikkelingsmogelijkheden voor een uitstekende prestatie!